Christmas-costumes.nld

kerst kostuums

Baard van de Kerstman
Kerst kostuums Kerstman

Koop een pak van de Kerstman van hoge kwaliteit, lage kosten, hoge kwaliteit en baarden en pruiken goedkoop. Accessoires Kerst kostuums - zak en wanten van Santa Claus, Snow Maiden Spit. En je kunt kerst kostuums en accessoires voor individuele maten te bestellen.


Meer in de categorie Kerst kostuums


Vragen

Als u nog vragen of suggesties kunt u schrijven naar atelielux@mail.ru mail of laat een reactie op een van de pagina's, zal ik uw verzoek of aanbod te overwegen.

Wedstrijden en verkoop

vrije prijzen en geschenken

In de rubriek van de verkoop, kan de gewenste en interessante dingen, kleding, bont en accessoires tegen lage prijzen vertonen.

In de rubriek van de wedstrijden zal worden gepubliceerd wedstrijden. Gratis - Door deel te nemen aan de wedstrijd vindt u de kans om waardevolle prijzen te winnen!

Kortingen en bijstand


Iedereen kan rekenen op kortingen op de pakken van grootvader Frost en Snow Maiden.
Op de voorwaarden van de reductie zal in persoonlijke correspondentie.

En:

Als iemand een goedkoop pak in het internet vindt, tegen een lagere prijs, neem dan contact op met het adres op het internet en ik zal proberen te doen voor u de prijs zelfs goedkoper.

Evenals het recht van gratis reclame op de site


Elk van de Kerstman Snow Maiden kunnen meer klanten te krijgen van de site - vrij om hun advertenties te plaatsen .

Schrijf over jezelf, vertel ons over de diensten die u Gefeliciteerd met uw foto's en video's met het logo van de site die u kan verwijzen naar diegenen die een kerstman nodig.Комментариев нет:

Отправить комментарий